Cecotec 8400 Bladeless elektromos hősugárzó, 1500W, Smart Wi-Fi, LED kijelző, érintőképernyő, 3 üzemmód, 60°-ig oszcilláció, távirányító, fekete
42.802 Ft
Menny.:db

Cecotec 8400 Bladeless elektromos hősugárzó, 1500W, Smart Wi-Fi, LED kijelző, érintőképernyő, 3 üzemmód, 60°-ig oszcilláció, távirányító, fekete

42.802 Ft
Menny.:db
Lapát nélküli fűtés 1500 W-tal, Wi-Fi vezérléssel, távirányítóval, érintőképernyővel, LED képernyővel, 3 üzemmóddal, oszcillációval, időzítővel és hármas biztonsági rendszerrel.
  • A fűtőberendezés nagy, 1500 W-os teljesítménnyel rendelkezik, amellyel gyorsan felfűtheti azt a helyiséget, amelyben található.
  • A penge nélküli technológiája kiváló hőelosztást és biztonságot nyújt a fűtőelemnek ebben a folyamatban, amellett, hogy csendesebb és könnyen mosható.
  • Kényelmes vezérlés a Wi-Fi kapcsolatnak köszönhetően, amely lehetővé teszi a fűtés vezérlését okostelefonjáról. Távirányítóval és érintőpanellel is rendelkezik.
  • LED-es kijelzője mutatja a helyiség aktuális hőmérsékletét, és ennek köszönhetően választhat további fűtési funkciókat.
  • 3 üzemmódja van: Ventilátor üzemmód, Alacsony üzemmód (750 W-ra csökkenti a fogyasztást) és Magas üzemmód (maximális fogyasztás 1500 W).
  • Képes 60°-os oszcillációra, hogy a hőt egyenletesebben ossza el a helyiségben, amelyben található.
  • Akár 12 órás időzítővel rendelkezik, melynek köszönhetően kiválasztható a kívánt működési idő. Az Ön konfigurációja megjelenik a LED képernyőn.
  • Teljes biztonság a hármas biztonsági rendszernek köszönhetően: automatikus kikapcsolás borulás esetén, túlmelegedés elleni védelem és pengék nélkül, ideális gyermekek számára
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 1.990 Ft

Leírás

Az Ön kényelmére tervezték

Penge nélküli technológia Wi-Fi vezérléssel

Imagen destacada del producto ReadyWarm 8400 Bladeless Connected

Maximális teljesítmény 3 üzemmóddal

A fűtőberendezés nagy, 1500 W-os teljesítménnyel rendelkezik, amellyel gyorsan felfűtheti azt a helyiséget, amelyben található. 3 üzemmódja van: Ventilátor üzemmód, Alacsony üzemmód (750 W-ra csökkenti a fogyasztást) és Magas üzemmód (maximális fogyasztás 1500 W).

MÁXIMA POTENCIA CON 3 MODOS

Lapát nélküli technológia

A Bladeless technológiája kiváló hőelosztást és biztonságot nyújt a fűtőelemnek ebben a folyamatban, amellett, hogy csendesebb és könnyen mosható. Teljes biztonság a hármas biztonsági rendszernek köszönhetően: automatikus kikapcsolás felborulás esetén, túlmelegedés elleni védelem és pengék nélkül, ideális gyermekek számára.

TECNOLOGÍA BLADELESS

Wi-Fi Vezérlés

Kényelmes vezérlés a Wi-Fi kapcsolatnak köszönhetően, amely lehetővé teszi a fűtés vezérlését okostelefonjáról.

CONTROL POR WI-FI

Érintőpanel, LED kijelző

Kényelmes vezérlés az érintőpanelnek köszönhetően, amelyen kiválaszthatja a fűtési műveletet, vagy a távirányítónak köszönhetően. LED-es kijelzője mutatja a helyiség aktuális hőmérsékletét, és ennek köszönhetően választhat további fűtési funkciókat.

TÁCTIL, MANDO A DISTANCIA Y PANTALLA LED

Paraméterek

Maximálsi teljesítmény 1500 W
Erősségi fokozatok 2
Lefedett felület 18.5 m²
Beépített ventilátor Igen
Tulajdonság Digitális LCD kijelző, Gyerekzár, Oszcilláló Beépített fűtés, Távvezérlő, Wi-Fi irányítás
Szín Fekete
Súly 1 kg

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Árukereső.hu Árukereső.hu