Wanbo Anti-Light Projector Screen Hordozható fényvisszaverő vetítővászon (4K+HDR 16:9 100
8.990 Ft
Menny.:db

Wanbo Anti-Light Projector Screen Hordozható fényvisszaverő vetítővászon (4K+HDR 16:9 100")

8.990 Ft
Menny.:db
  • Professzionálisan gyártott: Minden képernyőnél egy fejlett gyártási folyamat van, amely erős és nem fog leesni.
  • Kiemelkedő kézművesség: Magas kopásálló képernyő nagy sűrűséggel és kiváló kézművességgel, ideális választás azoknak, akik gyakran szeretnék cserélni.
  • Erős kompatibilitás: Minden képernyő erős kompatibilitással rendelkezik, ami biztonságos és megbízható mindennapos használatra.
  • Magas minőségű anyagok: A képernyővédőnk magas minőségű anyagokból készült, így tartósak és hosszú élettartamúak.
  • Jó légáteresztőképesség: Ennek a képernyőmodulnak légzőnyílása van, a tiszta LCD-képernyő lehetővé teszi a film rögzítését az ablakon vagy ajtókon, jó levegőáramlással."
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 1.990 Ft

Leírás

Fénytől való félelem nélkül az Anti-Light technológiával 

Búcsúzzon el az aggodalmaktól a környezeti fény zavaró hatása miatt. Az újonnan fejlesztett fizikai anti-light bevonat hatékonyan csökkenti a fény zavaró hatását, javítja a fénykihasználási arányt és nagyfelbontású képeket nyújt élénk színszaturációval. Élvezze a profi moziélményt, függetlenül a megvilágítástól.

Ultra High-Definition 4K+HDR 

Fokozza a vizuális élményt ultra magas felbontással és HDR technológiával. Lépjen be az elérhetetlen tisztaságba, életszerű részletekbe és élénk színekbe, amelyek életre keltik filmjeit és videóit.

Szemvédelem a Diffúz Reflektált Képalkotással

Az Ön szemének egészségét helyezve előtérbe, a vászon diffúz reflektált képalkotást alkalmazva csökkenti a kék fény expozíciót és minimalizálja a szemfáradtságot. Élvezze a hosszantartó nézést kényelmesen és gond nélkül.

1,8-szoros színszaturáció

A vászon büszkélkedhet a 1,8-szoros színszaturációval, javítva a színgamutot és az képminőséget. Elérje a kiváló színvisszaadást, a finom egyenletességet és a fényesebb, élénkebb képeket egy lenyűgöző vizuális lakomához.

Ráncálló és hordozható

A ráncálló anyagból készült vászon könnyű és könnyen összehajtható, anélkül, hogy szegélye feltekeredne. Megőrzi rugalmasságát és sima felületét, biztosítva a következetesen kiváló nézési élményt.

Változatos vizuális nézet

Élvezze a rugalmas nézési élményt korlátozások nélkül. A vászon támogatja mind a frontális, mind az oldalsó vetítést, lehetővé téve a helyezés és a szög változatosságát. A mikrostruktúrára alapuló visszaverődési elv optimális nézői szöget biztosít akár 30°-ig.

16:9 Képarány

A vászon impozáns 100 hüvelykes terjedelmet kínál a népszerű 16:9 képarányban, így keret nélküli, kiterjedt kijelzőt biztosítva.

Lépjen be otthoni szórakozását a következő szintre a Wanbo Anti-Light Curtain Projektorvászonnal. Merüljön el lélegzetelállító vizuális élményekben, védje a szemét és élvezze a filmeket és a tartalmakat soha nem tapasztalt módon. Élje át a mozivászon varázsát otthonában.

Paraméterek

Márka Wanbo
Név Wanbo Anti-light curtain
Képarány 16:9
Méret 125 * 221 cm
Anyag Poliészter

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Árukereső.hu Árukereső.hu