17.400 Ft
Menny.:db

Petoneer Fresco Mini Plus intelligens kutya, macska itató (WIFI)

17.400 Ft
Menny.:db

A macskáknak, valamint közepes és kistestű kutyáknak tervezett Petoneer intelligens itató gondoskodik arról, hogy soha többé ne aggódjon kedvencei víz tisztaságáért. A 4 fokozatú szűrőrendszer és a hegyi patakok által inspirált folyadékkeringés teljes biztonságot nyújt kedvencei egészsége érdekében. Irányítsd a készüléket egy dedikált alkalmazással vagy egy praktikus gombbal. A készüléket további alkatrészekkel is bővítheti, például fűtőberendezéssel.

Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 1.290 Ft

Leírás

Szökőkút házi kedvenceknek Petoneer Fresco mini plus

A macskáknak, valamint közepes és kistestű kutyáknak tervezett Petoneer intelligens itató gondoskodik arról, hogy soha többé ne aggódjon kedvencei víz tisztaságáért. A 4 fokozatú szűrőrendszer és a hegyi patakok által inspirált folyadékkeringés teljes biztonságot nyújt kedvencei egészsége érdekében. Irányítsd a készüléket egy dedikált alkalmazással vagy egy praktikus gombbal. A készüléket további alkatrészekkel is bővítheti, például fűtőberendezéssel.

A nem sterilizált víz ivásának veszélyei

A víz, amit kedvencei isznak, első pillantásra tisztának tűnhetnek. Ha azonban nem sterilizálták megfelelően, rengeteg veszélyes baktériumot tartalmaz, amelyek gyakran olyan kellemetlen betegségeket okoznak, mint például a hólyaghurut, húgycsőgyulladás vagy külső fülgyulladás. Védje kedvenceit a hasonló veszélyektől azzal, hogy csak tisztított vizet ad nekik inni – a Petoneer Fresco Mini itató gondoskodik erről Ön helyett!

Négy szűrési fázis

A Fresco Mini szökőkút egyedülálló 4 fokozatú szűrőrendszert kínál. Az első szakasz a nagyobb részecskék visszatartása speciális PP anyag segítségével. Ezt követi a KDF szűrővel történő szűrés, majd a vizet egy aktív szénszűrőn, végül egy ioncserélő gyantaszűrőn vezetik át. Ennek eredményeként a szökőkút lehetővé teszi, hogy az állatok tisztább, csíráktól, törmelékektől és kellemetlen szagoktól mentes vizet adhassanak, ezzel csökkentve a betegségek kockázatát.

A természet által ihletett előadás

Friss, tiszta víz, amelyről szinte azonnal eszünkbe jut egy hegyi patak? A Petoneer Fresco Mini ezt lehetővé teszi! A folyadék keringését az itatóban úgy alakították ki, hogy a legjobban csillapítsa kedvence szomját, és hihetetlen felfrissülést biztosítson. Ezáltal kedvencei örömmel ihatnak vizet és kiváló egészségnek örvendhetnek.

Ledes világítás

A készülék ablakkal van felszerelve, amely lehetővé teszi a vízszint ellenőrzését. Ezt azonban nem kell folyamatosan csinálnia. A Fresco Mini intelligens érzékelője megteszi ezt Ön helyett! Ennek köszönhetően speciális LED-ek tájékoztatják a tartályban lévő vízszintről. Arra is figyelmeztetik, ha eljött a szűrőcsere ideje. Így gondoskodhat arról, hogy kedvence mindig probléma nélkül hozzájusson egy friss és tiszta italhoz. Ne aggódjon, ha a memóriája megbízhatatlannak bizonyul – a Petoneer Fresco Mini mindenre emlékszik helyette.

Egyszerű kezelés – intuitív alkalmazás

Az itatót úgy tervezték meg, hogy működése gyors és intuitív legyen. Csak egy gombot kell megnyomni a funkcióinak használatához. Egyszeri megnyomás – a készülék LED jelzőfénye be- vagy kikapcsol. Nyomja meg és tartsa lenyomva - a szűrő időzítője visszaáll. Többet akar? Használja a Petoneer alkalmazást ivójának távvezérléséhez – távolról be- vagy kikapcsolhatja, saját ízlése szerint állíthatja be, és akár intelligens jeleneteket is létrehozhat.

Okos dizájn

Az itatót praktikus, felhasználóbarát kialakítás jellemzi. 1,9 literes űrtartalmával egyetlen töltés után, akár több napon keresztül is képes ellátni kedvenceit tiszta vízzel. A Fresco Mini kényelmes tisztításához egyszerűen vegye le a tartályt. Felemelésekor a tápellátás automatikusan leáll, hogy megvédje a készüléket a vízzel való érintkezésből eredő rövidzárlattól. Ez nem minden! Az itató 7°-os szögben van megdöntve, így házi kedvencei kényelmesen ihatnak anélkül, hogy kockáztatnák a hátfájást vagy sérülést. Sőt, a csúszásmentes párnák biztosítják a termék stabilitását, a magas élek pedig megakadályozzák a víz kiömlését.

Rendkívül csendes

Az egység egy speciális felső, alacsony feszültségű egyenáramú szivattyút használ. Ezáltal az ivó nemcsak rendkívül hatékony, hanem rendkívül csendes is, köszönhetően a csökkentett rezgési frekvenciának. Ennek eredményeként a Petoneer Fresco Mini zajszintje nem haladja meg a 35 dB-t. Aludjon boldog csendben szeretett háziállataival – a felesleges zaj nem zavarja pihenését.

Bővíthető

Szeretne még jobban gondoskodni kedvence szükségleteiről? Megvan a válasz! A Fresco Mini itatónak van egy további lyuk, amelybe a funkcionalitását növelő elemeket helyezhet el - fűtőtestet vagy sterilizálót. Az első különösen a fagyos napokon fog jól jönni. Ennek köszönhetően kedvence meleg vízhez jut egy hosszú téli séta után. Ezzel szemben a sterilizáló UV-C sugárzás segítségével akár 99%-os pontossággal eltávolítja a baktériumokat, biztosítva ezzel, hogy amit szőrös barátai isznak, az tiszta és csíramentes.

Kompatibilis a TUYA rendszerrel

A Petoneer Fresco Mini itató a TUYA platformon alapul. Ez azt jelenti, hogy kompatibilis más TuyaSmartot használó termékekkel. A legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében a Petoneer alkalmazást is a Tuya protokoll alapján fejlesztették ki. Emiatt rendkívül intuitív, könnyen használható és mégis működőképes, és számos további funkciót biztosít.

Tartalmaz:

  • Freskó mini szökőkút

  • Szűrő

Paraméterek

Márka Petoneer
Modell WF004
Méretek 180 x 175 x 147 mm
Nettó tömeg 0,75 kg
Tápellátás DC 5 V / 1 A
Űrtartalom 1,9 l
Névleges teljesítmény ≤0,5 W
Műanyag ABS

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Árukereső.hu Árukereső.hu