KompactHome TX5 Csillagcica Párásító Zöld, LED Megvilágítás, 5-10 óra párásítás
6.990 Ft
Menny.:db

KompactHome TX5 Csillagcica Párásító Zöld, LED Megvilágítás, 5-10 óra párásítás

6.990 Ft
Menny.:db
  • Csendes párásítás
  • 220 ml űrtartalom, 
  • 5-10 óra üzemidő 
  • Többszínű LED lámpa,
  • Automatikus kikapcsolás,
  • Könnyen tölthető és használható.
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 1.490 Ft

Leírás

Kompact Home TX5 Csillagcica Párásító

Ez a kisállat formájú Párologtató és Éjjeli Lámpa egy nagyszerű kiegészítője lehet bármely szobának. A cuki macskalámpa és párologtató egyedülálló és vonzó megjelenést kölcsönöz a szobának, ami segít abban, hogy a belső tér barátságosabb és kellemesebb legyen. A készüléknek többféle színválasztási lehetősége van, amely lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy kiválassza az adott helyzethez és hangulathoz leginkább illő színt. A beépített LED lámpa világosabbá teszi a szobát, ami különösen hasznos lehet, ha sötétben szeretne valami tevékenységet végezni. 

Egyszerűen cuki

Az egyszerűség és a cukiság kombinációja, az aranyos macska párásító a legjobb választás ajándékokhoz.A színes lámpák jobban ki tudják kapcsolni a légkört, hosszan lenyomva a kapcsolót, kerékpározhat, javíthatja vagy lekapcsolhatja a lámpákat.
Egészsége érdekében porlasztott vízként csapvizet vagy hideg forralt vizet adjon hozzá.
Az eltömődés megelőzése érdekében ez a termék nem adható parfümökhöz, illóolajokhoz és egyéb termékekhez. Győződjön meg arról, hogy a pamut törlőkendőket vízbe áztatták. Ha a köd mennyisége csökken, kérjük, időben cserélje ki a vattapamacsokat (ez a termék két vattakoronggal cserélhető).A 200 ml-es víztartály lehetővé teszi a készülék hosszabb ideig tartó használatát, így nem kell folyamatosan feltölteni. A készülék akár 5-10 órán keresztül is működhet, ami azt jelenti, hogy akár egy egész éjszakán át biztosíthatja a szobában a megfelelő páratartalmat.


Könnyen kezelhető

A készülék kisállat formája lehetővé teszi, hogy a felhasználó kreatív módon használja a készüléket. A macskalámpa és párologtató könnyen elhelyezhető bármelyik szobában, így ideális választás lehet azok számára, akik szeretnék javítani a szobájuk levegőjének minőségét és egyedülálló megjelenést kölcsönözni a belső térnek.

A készülék rendkívül könnyen kezelhető, egyszerűen csak töltsük fel vízzel a tartályt, válasszuk ki a kívánt színt és módosítsuk a permetezési beállításokat a szükségleteink szerint. A készülék rendkívül halk működése miatt zavaró tényezők nélkül használható, így ideális választás lehet azok számára is, akik szeretnének aludni egy kellemes és nyugodt környezetben.

Összességében, ez a készülék egy praktikus és stílusos megoldás lehet a szobák légminőségének javítására és egy kellemes és barátságos környezet kialakítására. A macskalámpa és párologtató egyedi formája és több színválasztási lehetősége miatt a belső tér egyedi és hangulatos kiegészítője lehet.

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Árukereső.hu Árukereső.hu