Kingsmith WalkingPad R2 Pro Összecsukható futópad
254.990 Ft
Menny.:db

Kingsmith WalkingPad R2 Pro Összecsukható futópad

254.990 Ft
Menny.:db
 • Két edzésmód - automata és manuális

 • Sebesség automata üzemmódban 0,5 és 6 km/h között

 • Sebesség manuális üzemmódban maximum 12 km/h

 • Sima nemes fém felület matt kivitelben

 • Alacsony behatású és erős tapadású kényelmes sétálófelület

 • A Xiaomi Walkingpad R2 csendes működéssel büszkélkedhet

 • LED kijelző

 • Alacsony, 37 kg-s tömeg

 • Teherbírása 110 kg

 • Nagyfokú ellenállás a keményebb menetekhez

 • Szállítógörgők

 • Távirányító

 • Bluetooth kapcsolat a teljesítmény rögzítéséhez

 • Kihúzható markolat és biztonsági öv a nagyobb stabilitásért 

Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás

XIAOMI Kingsmith WalkingPad R2 Pro Összecsukható futópad

Xiaomi Walkingpad R2 sétálópad modern kialakításban jelenleg a Xiaomi Kingsmith legfejlettebb futópadja. A jól átgondolt kialakításnak köszönhetően a futás maximális hangszigetelésére is számíthatsz, amelyet szomszédaid is biztosan értékelni fognak. :)

A motor teljesítménye 1,25 LE. Az alkalmazást könnyedén letöltheted az okostelefonra, ezen keresztül is teljes mértékben vezérelhető. Amikor a készülék észleli, hogy gyorsulsz, akkor növeli a sebességet is, anélkül, hogy bármit is tenned kéne, minden automatikusan történik. A WalkingPad R2 futópad segítségével otthonodban kényelmesen, bármilyen időjárás mellett sportolhatsz és formába hozhatod magad.

Xiaomi Walkingpad R2 sétálópad

Szeretnél rendszeres testmozgást végezni, azonban nincs időd ellátogatni a fitneszközpontokba? Állíts össze egy kis méretű edzőtermet az otthonodban! A Xiaomi Walkingpad R2 sétálópad segítségével megőrizheted a formádat, kompakt méreteinek hála pedig egyáltalán nem zavar majd, amikor éppen nem használod.

A Xiaomi Kingsmith Walkingpad R2 fitten tart

A rendszeres, könnyed testmozgás nem csak fizikailag, hanem mentálisan is formában tart. Kapcsold be a Xiaomi Kingsmith Walkingpad R2 sétálópadot és kapcsolj ki. A futópad használata közben valóban kikapcsolódhatsz és lehetőséged van feltöltődni a nap hátralevő részére.

Modern megjelenés modern otthonba

Amennyiben nem használod a Xiaomi Kingsmith Walkingpad R2 futópadot rendszeresen, akkor sem szükséges aggódnod amiatt, hogy zavarna az otthonodban. A sima fém felületével modern és stílusos megjelenéssel büszkélkedhet. Továbbá a Xiaomi Kingsmith Walkingpad R2 sétálópad működése csendes. Ezt egészíti ki az alacsony behatású és erős tapadású kényelmes sétálófelület, amely gondoskodik az ízületeid védelméről.

Xiaomi Walkingpad R2 LED kijelzővel és alacsony tömeggel

Amint bekapcsolod a Xiaomi Walkingpad R2 sétálópadot, a LED kijelző világítani kezd, és megtekintheted rajta a sportteljesítményed adatait. Ha kikapcsolod a készüléket, a kijelző is elalszik. A Xiaomi Walkingpad R2 sétálópadot alacsony, 37 kg-os tömeg jellemzi, ez megkönnyíti a készülék mozgatását. Alacsony tömege ellenére igazán ellenálló, a teherbírása 110 kg.

A Xiaomi Walkingpad R2 kényelmesen összecsukható

Nem mindig van hely otthon egy sétálópad számára? Még ez sem probléma, ugyanis egy fél pillanat alatt összecsukhatod. A Xiaomi Walkingpad R2 sétálópad elfér például az ágy alatt vagy a szoba sarkában is. Annyira egyszerű a felállítása illetve az összecsukása, hogy biztosan nem riaszt el a testmozgástól. A sétálópadot a szállítógörgők segítségével mozgathatod.

Sétálópad két edzésmóddal

A Xiaomi Walkingpad R2 sétálópad két edzésmódot kínál - manuális és automata. A távirányító segítségével szabályozhatod a készüléket. Manuális üzemmódban lehetőséged van a sebesség beállítására, illetve szükség szerinti megváltoztatására a távirányítóval. Automata üzemmódban a Xiaomi Walkingpad R2 sétálópad nyomásérzékelők segítségével hozzád igazodva szabályozza a sebességét.

Paraméterek

Típus Elektromos
Szint Kezdő Középhaladó Haladó
Sport Fitnesz/Edzés Futás
Dőlés típusa Dőlés nélküli
Maximális sebesség 12 km/h
Minimális sebesség 0.5 km/h
Mért értékek Edzési idő Sebesség Távolság
Funkciók Összecsukható
Szín Szürke
Maximális támogatott súly 110 kg
Hosszúság 150 cm
Szélesség 72 cm
Magasság 90 cm
Súly 38 kg

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Árukereső.hu Árukereső.hu