Imou IPC-F88FIP-V2 Knight IP kamera 4K (8MP), H265, 2,8mm, IR30m, mikrofon/hangszóró, AI funkciók, microSD, Wifi
52.190 Ft
Menny.:db

Imou IPC-F88FIP-V2 Knight IP kamera 4K (8MP), H265, 2,8mm, IR30m, mikrofon/hangszóró, AI funkciók, microSD, Wifi

52.190 Ft
Menny.:db
 • 4K UHD | AI-alapú személy/jármű/kisállat észlelés
 • 4K UHD
 • HDR
 • AI észlelés
 • Észlelési vonal
 • Észlelési zóna
 • Aktív elrettentés
 • Kétirányú beszélgetés
 • Smart Color Night Vision
 • IP66 Időjárásálló
 • Változatos tárolás
 • H.265 Tömörítés
 • 2,4 GHz és 5 GHz Wi-Fi 6
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 1.990 Ft

Leírás

Dahua Imou Knight 4K 8mp

A Dahua Imou Knight intelligens kültéri kamera az okos megoldások legjavát kínálja a rendkívül éles részletek megörökítéséhez.  Az IP66-os védelem biztosítja az eszköz időjárásállóságát, és a H.265 tömörítés és a többféle tárolási lehetőség pedig biztosítja a hatékony és gazdaságos adattárolást. Az eszköz 2,4 GHz-es és 5 GHz-es Wi-Fi 6-támogatással is rendelkezik, hogy még többet lássunk abból, ami a kamerán kívül történik.

Knight

Védje otthonát, mintha ott lenne

Knight 

 

Knight Knight Knight Knight

Kétirányú kommunikáció

A beépített hangszórónak és mikrofonnak köszönhetően azonnal kommunikálhat látogatóival vagy családtagjaival, bárhol is van.

Sima élő közvetítés

A biztonsági kamera támogatja a Wi-Fi 6-ot, így 2,4 GHz-es vagy 5 GHz-es zsúfoltság esetén válthat sávot, így valós időben nézhet videókat, vagy játssza le ezeket a videókat gyorsabb Wi-Fi-vel és nagyobb stabilitással.

Rögzítés és rögzítés

Rögzítse videóit és készítsen fényképeket, hogy bármikor áttekintse, elmentse és megossza a kihagyott pillanatokat.

Élő nézet

Jelentkezzen be otthon bármikor, bárhonnan, és valós idejű videót és hangot kap az Élő nézet gombbal.

Valós idejű értesítések

Valós idejű fényképes értesítéseket kaphat telefonján és táblagépén, hogy mindig tájékozott legyen, ha bármi történik otthon.

Wi-fi 6 nagysebességű kapcsolat

A WiFi 6 támogatás a gyorsabb kapcsolatot, az élő adások simább lejátszását, valamint a gyorsabb értesítéseket teszi lehetővé az okoseszközökhöz csatlakoztatott Dahua Imou Knight kültéri kameránál. Az új WiFi 6 technológia lehetővé teszi a nagyobb adatforgalmat és az alacsonyabb késleltetést, így a kamera akadásmentesen tudja streamelni az élő képet, valamint gyorsabban és hatékonyabban tudja küldeni az értesítéseket a használóknak. Ez a funkció fokozott biztonságot és kényelmet nyújt azoknak, akik használják az okoseszközöket a mindennapi életük során.

Knight

 

Legyen tájékozottabb, ha közelebbről megnézi

Nagyítson rá a tárgyakra, és tekintse meg a tiszta részleteket és színeket 4K-ban.A Dahua Imou Knight kültéri kamera lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy belenagyítsanak a felvételbe és még több részletet lássanak. A nagyfelbontású 4K UHD képminőség, az AI-alapú személy-, jármű-, és állatfelismerés, a Smart Color Night Vision és az IP66-os védelem mellett a kamera szoftveres megoldása lehetővé teszi a nagyobb közelítést és nagyítást, így a felhasználók még részletesebb képet kaphatnak a kamera által rögzített eseményekről. Ez különösen fontos lehet, ha az eszközt biztonsági célokra használják, vagy ha egyszerűen csak szeretnék követni az otthonukban vagy a munkahelyükön történő eseményeket. A zoom-in funkció használata egyszerű és intuitív, és segít abban, hogy még több információt szerezzenek az eseményekről.

 

Intelligens színes éjjellátás

Az intelligens színes éjjellátó segítségével a teljes képet láthatja sötétben. A kétirányú kommunikáció mellett a Smart Color Night Vision lehetővé teszi az éjszakai felvételek színesebb megjelenítését is.

 • 30m látótávolság
 • 600 lumen
 • Magas dinamika tartomány
 • Az expozíció automatikus korrekciója

IMOUOther

Fejlett intelligens érzékelés

A Dahua Imou Knight kültéri kamera azon okos funkciókkal is rendelkezik, amelyek lehetővé teszik az előre meghatározott objektumok, például személyek, járművek és állatok felismerését és követését. Az AI-alapú személy-, jármű-, és állatfelismerési funkciók észlelési pontosságát javítják, és segítenek a kamera felhasználóinak azonosítani a kamerában megjelenő mozgó objektumokat. Ezenkívül a kamera rendelkezik az úgynevezett "detection line" és "detection zone" funkcióval, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy beállítsák a megfigyelési területet és érzékenységet a kamera beállításaiban. Ez segíti a felhasználókat abban, hogy a kamera csak azokat az eseményeket észlelje és jelentse, amelyek a kijelölt területeken belül történnek, és csökkenti a felesleges riasztások számát. Az okos észlelési funkciók a biztonsági megfigyelés hatékonyságát és kényelmét javítják, és hozzájárulnak a felhasználók nyugalmához.

Azonnal tudja, ha valaki átlépi a határt

Rajzolja meg a keresztvonalat, és állítsa be az észlelési irányt az Imou Life alkalmazásban, hogy megóvja ingatlanát a hátsó udvarban, a bejárati ajtóban, az uszodában vagy az élelmiszerboltban.A detektálási vonal és zóna beállítása lehetővé teszi a személyre szabott megfigyelést, melyeket az aktív elriasztás funkció is kiegészít.

AI-alapú észlelés

Vigyázzon gyermekeire, miközben a játszótéren játszanak

A Dahua Imou Knight kültéri kamera ideális eszköz a szülők számára, akik szeretnék figyelemmel kísérni a gyermekeiket, miközben a játszótéren vagy a kertben játszanak. Az okos funkciók, mint például az AI-alapú személyfelismerés, a Smart Color Night Vision és a zoom-in funkció segítenek a szülőknek megfigyelni a gyermekeiket és biztosítani azok biztonságát. A kamera akár 4K UHD minőségben is rögzíti a képet, így a szülők láthatják a részleteket, és meggyőződhetnek arról, hogy a gyermek biztonságban van. Az okoseszközökön keresztüli élő közvetítés lehetővé teszi, hogy a szülők bármikor megtekinthessék a kamera által rögzített felvételeket, és szükség esetén azonnal reagáljanak. A Dahua Imou Knight kültéri kamera egy nagyszerű eszköz a szülők számára, hogy biztosak legyenek abban, hogy gyermekeik biztonságban vannak, és nyugodtan figyelhessék a játékukat.

Knight

Nézze meg, mikor jönnek-mennek az autók

Knight

Nézd meg, mi történik a kertedben, amikor nem vagy ott.

 

Knight


 

Youtube videók

Paraméterek

Márka Imou
Kamera 1/2,8”8 megapixeles progresszív CMOS 4K (3840 x 2160)
Fekete-fehér éjszakai látás 30 m (98 láb) távolság
Színes éjszakai látás 20 m (66 láb) távolság 2,8 mm/3,6 mm fix objektív
Látómező 2,8 mm:107°(H), 56°(V), 127°(D), 3,6 mm:84°(H), 47°(V), 97°(D)
Továbbfejlesztett AI Emberfelismerés, Járműészlelés, Állatfelderítés, Mozgásérzékelés
Konfigurálható régió Igen
Konfigurálható Tripwire Igen
Videó tömörítés H.265/H.264, Akár 4K@15fps képkockasebesség, 16x digitális zoom
Beépített mikrofon és hangszóró, 110 dB sziréna
Beépített 600 lumenes spotlámpa
Kiegészítő interfész
Micro SD kártyahely (akár 256 GB)
Reset gomb Igen
Wi-Fi 2,4 GHz és 5 GHz kétsávos Wi-Fi 6, kettős antenna,
2,4 GHz IEEE802.11b/g/n/ax
5 GHz IEEE802.11a/n/ac/ax
Imou alkalmazás iOS, Android
Tápellátás DC 12V1,5A tápegység
Áramfelvétel <9,2W
Anyaga Műanyag
Munkakörnyezet -30°C-+60°C, kevesebb, mint 95% relatív páratartalom
Méretek 128,9 × 83,9 × 71,2 mm (5,1 × 3,3 × 2,8 hüvelyk)
Súly 580g (1,28b), CE, FCC, IP66

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Árukereső.hu Árukereső.hu