Cecotec Ready Warm 6550 Turbo Design Hősugárzó 2000 W, állítható termosztát, 4 üzemmód, lábtámasz, túlmelegedés elleni védelem
22.799 Ft
Menny.:db

Cecotec Ready Warm 6550 Turbo Design Hősugárzó 2000 W, állítható termosztát, 4 üzemmód, lábtámasz, túlmelegedés elleni védelem

22.799 Ft
Menny.:db
  • 2000 W teljesítményű konvektor.
  • Állítható termosztát két teljesítményfokozattal az energiafogyasztás optimalizálása érdekében: eco (1250 W) és maximum (2000 W).
  • Számos teljesítményszint teljesen beállítható az egyes felhasználók igényeihez.
  • 4 üzemmóddal, két üzemmóddal (1250 W és 2000 W) normál üzemmódban és két üzemmóddal (1250 W és 2000 W) Turbofan üzemmódban.
  • TurboFan üzemmódja nagyobb fűtőáramot generál Turbo üzemmódban, és segít a helyiség gyors felfűtésében anélkül, hogy a hatékonyság feláldozna.
  • FlashWarm technológia akár 15 m²-es helyiségek gyors és hatékony fűtésére.
  • Túlmelegedés elleni védelem Overprotect System és AutoOff rendszer, amely túlmelegedés esetén automatikusan kikapcsolja a fűtést, hogy megelőzze a fűtőelem és a helyiség károsodását.
  • Csak a Silence technológia, hogy élvezze a kellemes környezetet maximális csenddel és kényelemmel.
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 1.990 Ft

Leírás

Gyors és hatékony fűtés

Imagen destacada del producto Ready Warm 6550 Turbo Design

Fűtse fel lakását szolid eleganciával

Mindig élvezze a legjobb hőmérsékletet minimális zajszint mellett. Melegen tarthatja szobáit, miközben pihen, zuhanyoz, zenét hallgat... Függőleges és elegáns kialakítása tökéletesen illeszkedik otthona bármely helyiségébe. Lábai nagyobb stabilitást biztosítanak.

CALIENTA TUS ESTANCIAS CON ELEGANCIA Y MÁXIMO SILENCIO Y CONFORT

Maximális teljesítmény a biztonságos fűtésért

Minden helyiségben elérheti a tökéletes hőmérsékletet. 2000 W-os maximális teljesítménye lehetővé teszi, hogy élvezze a meleg és kényelmes környezetet, így elfelejtheti a hideget. A Cecotec kerámia fűtőtesteket minden körülmények között biztonságosság jellemzi. Felkészítették az Overprotect System-et, hogy kikapcsolja a készüléket, ha túlmelegedést észlel. Ennek a rendszernek köszönhetően elkerülhető a kerámia fűtőelem és a helyiség károsodása, amelyben azt használják.

MÁXIMA POTENCIA PARA CALENTAR DE FORMA RÁPIDA Y SEGURA

4 fűtési mód állítható termosztáttal

Válassza ki a kívánt hőmérsékleti szintet. 4 üzemmódban állítható termosztáttal rendelkezik, hogy az intenzitást az Ön igényeihez igazítsa. Két normál üzemmód, ahol 1250 W-os minimális teljesítményt választhat az energiafogyasztás minimalizálása érdekében, és 2000 W-os maximális teljesítményt (Turbó). És két másik üzemmód ventilátoros fűtéssel, ahol szintén választhat a két teljesítmény, 1250 W és 2000 W között.

4 MODOS DE FUNCIONAMIENTO CON TERMOSTATO REGULABLE

Gyors hőkibocsátás és termelés

2000 W-os maximális teljesítménye és kompakt kialakítása teszi a Ready Warm 6550 Turbo Design-t tökéletes kerámia fűtőberendezéssé akár 15 m2-es helyiségek gyors felfűtésére. Tartalmaz egy belső ventilátort, amely nagyobb fűtési áramlást generál Turbó üzemmódban. Ezenkívül a lehető leggyorsabban felmelegíti a helyiséget anélkül, hogy a maximális hatékonyságot és teljesítményt feladná.

RÁPIDA EMISIÓN Y PROPAGACIÓN DEL CALOR

Egyszerű szállítás

A kerámia fűtőtestek választékát az EasyGo rendszerrel tervezték, hogy könnyen szállítsák a készüléket a fűteni kívánt helyiségbe. Ergonomikus fogantyújának, kompakt kialakításának és könnyűségének köszönhetően mozgathatja a fűtőtestet, és mindig a kívánt hőmérsékleten tarthatja a helyiséget.

FÁCIL DE TRANSPORTAR

 


 

Paraméterek

Kialakítás Kompakt
Típus Beltéri
Erősségi fokozatok 2
Maximálsi teljesítmény 2000 W
Szín Fekete

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Árukereső.hu Árukereső.hu